MKT – Nyíregyházi Ifjúsági Tagozata

A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Nyíregyházi Ifjúsági Szervezete 2014. áprilisában alakult a Nyíregyházi Egyetemen, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye első tudományos közgazdasági ifjúsági szervezeteként 10 taggal, mely azóta is folyamatosan bővül.

Az MKT az ország egyik legnagyobb hagyományú szakmai-tudományos egyesületeként 1894. május 27-én azzal a céllal alapították meg, hogy elősegítse a közgazdasági ismeretek terjesztését, a szakmai közélet fejlesztését, a közgazdászok általános érdekeinek képviseletét. (http://www.mkt.hu/)

Elsődleges célunk, hogy a gazdasági ismereteket minél szélesebb körben megismertessük a közgazdász és más szakos hallgatókkal, ezzel is elősegítve szakmai fejlődésüket.  A szervezet lehetőségeihez mérten igyekszik érdekes, tanulságos előadásokat és eseményeket szervezni.

Az MKT-NYISZ-nek azért fontos az általunk hívott előadók szakmai ismereteinek megosztása, hogy a fiataloknak a munkaerőpiacra kilépve ne legyen idegen az a versenyhelyzet, amelyben találják magukat. Olyan tudásokat sajátítanak el a tagok, amelyek a későbbiekben nagy hasznukra válhatnak, kezdve a csapatmunkától a tárgyalásokon keresztül az ön- és időmenedzselés, érdeklődés és tanulás fontosságáig.

Miért ajánljuk, hogy te is tagjává válj ennek a társaságnak?

  • a hazai közgazdasági szakma meghatározó neveitől, első kézből kaphatsz naprakész információkat
  • széles kapcsolati tőkére tehetsz szert
  • megvillanthatod kreativitásodat, rendezvényszervező készségedet
  • tagja lehetsz egy vidám, alkotó közösségnek

Szervezetünk e-mail címe: nyiregyhaza@mktib.hu

Szervezetünk hivatalos Facebook oldala: 
https://www.facebook.com/mktnyisz/?fref=ts

Elnök: 
Haraszti Panna

tel.: 06 20 263 3315

Alelnök:

Hruska Nikoletta

tel.: 06-30-731 2458

További tagok:
 Csurka Evelin, Molnár Vivien, Soltész Violetta, Lovász Dorina, Ráti Nikoletta, Deák Tamás, Barkóczi Dániel, Lovas Norbert, Gyimesi Dina, Német Enikő, Kujbus Péter, Fazekas Anita,
Pápai Diána