Vezetői köszöntő

Tisztelt Látogató!

 

Szeretettel köszöntöm a Nyíregyházi Egyetem – Gazdálkodástudományi Intézetének honlapján!

Intézetünk oktatási tevékenysége 20 éve van jelen a hazai gazdaságtudományi felsőoktatásban, ez a tradíció pedig kötelez minket a minőségi, hallgató-centrikus oktatásra, és folyamatos fejlődésre. Intézetünk jelenleg 2 BsC, 2 FOSZK szintű képzést, valamint 3 Szakirányú továbbképzést folytat, amelyeken jelenleg több mint 600 hallgató tanul.

Intézetünk elsődleges célja olyan magasan képzett, gazdasági és turisztikai szakemberek képzése, akik a modern gazdaságtudományi és szakmai ismereteik birtokában minden tekintetben megfelelnek a munkaerőpiac elvárásainak, és sikeres teljesítményükkel igazolják oktatói-kutatói munkánkat.

Ebből adódóan oktatási tevékenységünket olyan alkalmazott kutatásokra építjük, melyekkel a hallgatóink gyakorlat-centrikus képzését kívánjuk elősegíteni, illetve a szakma fejlődését, a gazdaság és a társadalom „gazdaságtudománnyal” szemben támasztott igényeit kívánjuk kielégíteni.

Tesszük ezt a nyíregyházi és beregszászi képzési helyszíneinken, hazai és nemzetközi szakmai partnerink, stratégiai szövetségeseink bevonásával. Figyelve és reflektálva a napjaink gazdasági életének igényeire indítjuk el duális képzéseinket, melyekkel a piaci szereplők tudományos alapokkal és gyakorlat-centrikus kompetenciákkal is rendelkező, magasan kvalifikált szakemberei iránti igényét igyekszünk kielégíteni.

A hazai gazdasági felsőoktatásban betöltött küldetésünkkel tehát hallgatóink, oktatóink és minden stratégiai partnerünk számára olyan inspiráló alkotóközeget biztosítunk, mely segíti őket sikereik elérésében. 

Tudás. Siker. Élmény.
Ezek várják Önt, ha szakmai karrierjének építését nálunk, velünk kezdi el.

Bízunk benne, hogy Ön, akár mint felvételiző, akár mint végzett diák, vagy kutatási tevékenységeink iránt érdeklődő szakember megtalálja velünk a kapcsolati pontokat. Tekintse át honlapunkat, keressen minket személyesen, e-mailen, vagy facebook oldalunkon is!

                                                                  Őszinte tisztelettel,

                         Dr. Magyar Zoltán
                        mb. Intézetigazgató

Bemutatkozó film a Gazdálkodástudományi Intézetről